DuckAtot IN ZIEKENHUIZEN


DockAtot & ziekenhuizen
Soothing babies when they need it most!

De mooiste en meest bijzondere tijd breekt aan wanneer je kindje geboren wordt. Een roze wolk, een achtbaan van emoties, een heel nieuw leven als papa en mama!Je wilt er niet aan denken, maar 10% tot 15% van de pasgeboren baby’s moeten langer in het ziekenhuis blijven en/of ondergaan verschillende onderzoeken in hun eerste maanden. Wij zijn er graag voor baby’s wanneer ze ons het meeste nodig hebben. Daarom zijn wij ook mega trots dat we onze nestjes kunnen doneren aan ziekenhuizen.

Onze nestjes bootsen het comfort en de veiligheid aan van de baarmoeder. Dit bekende gevoel bij baby’s zorgt ervoor dat ze zodra ze in een DockAtot liggen direct rust ervaren. Ze voelen zich ‘thuis’.

 

Met onze nestjes proberen we het verblijf in het ziekenhuis comfortabeler te maken voor baby’s, maar tegelijkertijd ook voor ouders en het ziekenhuis personeel. Onze nestjes laten de baby’s rusten, relaxen en soms zelfs lekker slapen tijdens vervelende scans en/of onderzoeken en creëren een veilige vertrouwde omgeving voor de kleintjes tijdens hun verblijf in het ziekenhuis.

Aan de volgende ziekenhuizen hebben wij nestjes gedoneerd en maken gebruik van onze nestjes: