Ervaringen & reviews

Ervaringen Celebs & Bloggers

Chantal Bles

De Sleepyhead was voor ons een uitkomst omdat we veel reizen. Zo konden we gemakkelijk het vertrouwde bedje overal mee naartoe  nemen. Maar ook was het heel handig en veilig voor als Jada bij ons in bed sliep!  Ik vind het het beste cadeau om te geven of te krijgen als ouders.

Kelly – the House of Kelly

Voordat ik zwanger was wist ik niet dat er zo’n groot assortiment aan babyspullen te koop is. Vervolgens wist ik niet goed wat wel of niet nodig en handig zou zijn. Nu ik moeder ben weet ik zeker dat er in ieder geval dat er 1 echte musthave is en dat is een Sleepyhead. Of we binnen of buitenshuis zijn, ze heeft haar eigen fijne plekje waar we ook zijn.

Monique Smit

De Sleepyhead was voor ons (en Noah) onmisbaar. Vooral de eerste maanden heeft hij urenlang veilig en geborgen in de Sleepyhead kunnen slapen. Voor ons als ouders gaf dit toch wat extra rust, absoluut een aanrader dus!

Ervaringen en reviews mama’s

Mama Jaimy

Na 1,5 jaar slechte nachten en écht alles geprobeerd te hebben. Van slaapsiroop, laten huilen tot aan bij ons in bed. Ivy sliep ongeveer 1x per maand door. Toen ik de Sleepyhead voorbij zag komen dacht ik dat het meer handig voor de hele kleintjes zou zijn. Maar natuurlijk wou ik dat ook nog graag proberen. Eerst leek het toeval nadat ze 2 nachten had doorgeslapen in de Sleeyhead. Maar na 5 nachten begon ik er wel echt in de geloven. Toen we 2 nachten ergens sliepen zonder Sleepyhead was het weer een drama. De nachten daarna in de Sleepyhead heeft ze weer doorgeslapen. Het gaat super goed! Ook merk ik dat ze heel rustig slaapt en op haar plekje blijft liggen. Wij zijn echt fan van de Sleepyhead. Hoe lekker is het om na 1,5 jaar weer allemaal rustig te slapen?

Mama Pebble Cudjoe

Ons zoontje ging over naar een peuterbed en miste duidelijk de geborgenheid van een ledikantje. Toen we de Seepyhead voor hem kochten en het in zijn peuterbedje legde sliep hij eindelijk weer door.

Mama Maaike Douwens

Onze ervaringen met de Sleepyhead zijn erg positief! We hadden van te voren niet gedacht dat we hem zo veel gingen gebruiken. Onze dochter slaapt er elke dag in. Een extra hoes is dan wel fijn. Maar misschien is het nog een aanrader om er een soort van hoeslaken voor te hebben. Nu gebruiken we een wieghoes maar die past net niet goed. We gaan zeker ook de Grand variant kopen.

 

 

 


Casper & Vera

Op dit moment maakt ons kindje gebruik van de Sleepyhead Deluxe en hij slaapt er zo fijn in! Naast ons in bed of op de bank, de Sleepyhead komt overal van pas. Voor ons is dit babynestje het ideale bedje “on the go”. Als we even langs vrienden of familie gaan, de Sleepyhead gaat mee! Geen gedoe met andere grote dingen, maar lekker licht en draagbaar.