Product Informatie & Veiligheid

1. Hoe de Sleepyhead™ te gebruiken?

De Sleepyhead™ Deluxe en Sleepyhead™ Grand zijn ontwikkeld als comfortabele en super betrouwbare slaapnestjes voor de kleintjes van 0 tot 36 maanden. Te gebruiken voor veilig slapen, samen slapen, buikligging, spelen, kroelen, tukjes doen, verschonen, of gewoonweg op ieder moment dat je je baby even neer wilt leggen op een veilige plaats. De Grand is een veilige plek voor peuters om ’s nachts in te slapen en is een ideale overgang van ledikant naar groot bed. De Sleepyhead™ is licht en supermakkelijk om mee te nemen op reis. De Sleepyhead™ waarborgt een veilige en niet-giftige omgeving voor de kleintjes, waar je ook heengaat.

2. Welke leeftijd voor welke Sleepyhead™?

Sleepyhead™ Deluxe is bedoeld voor kindjes in de leeftijd van 0 tot 8 maanden, en de Sleepyhead™ Grand voor kleintjes in de leeftijd van 9 maanden tot ongeveer 3 jaar.

3. Welk gewicht voor welke Sleepyhead™?

De Sleepyhead™ Deluxe is bedoeld voor baby’s van ongeveer 2,5 – 10 kg. De Sleepyhead™ Grand is bedoeld voor kleintjes vanaf ongeveer 10-20 kg. Onze ervaring is dat ouders al snel denken dat de baby te groot is geworden voor de Deluxe. Het ontwerp bezit clips die de zijkanten van de Sleepyhead™ verlengen, zodat de baby’s er langer gebruik van kunnen maken. Het clipje aan het voeteneinde, juist bij de Grand, is bedoeld om hem makkelijk te dragen en op te bergen. Een van onze handelsmerken – “Heruitvinden van de baarmoeder”- geeft aan dat de Sleepyhead™ juist knus móet zijn. Veel gebruikers laten ons weten dat zij de Deluxe soms wel tot 10 – 12 maanden hebben gebruikt. Het creëert een gevoel van geborgenheid, wat heel fijn en troostend voor het kindje is. Alsof het kindje wordt vastgehouden.

4. Wat is het verschil tussen de Deluxe en Grand?

De Sleepyhead™ Deluxe is bedoeld voor baby’s van 0 – 8 maanden en kan worden gebruikt voor slapen, lekker liggen, tukje doen, lekker op de buik liggen, samen veilig slapen, luier verschonen, kroelen en spelen.

De Sleepyhead™ Grand is voor kleintjes vanaf ong. 9 maanden tot en met 3 jaar en is geschikt voor alle doeleinden zoals bij de Deluxe werd vermeld; het is ook en perfecte manier om als overgang van wieg naar ledikant en van ledikant naar groot bed te gebruiken. De zijkanten van de Grand fungeren hierbij als een verhoogde bedrand voor de kleintjes, zodat ze sneller comfortabel aan een groter bed wennen.

5. Kan ik al gelijk de Grand kopen?

LWe bevelen de grotere maat écht aan vanaf 9 maanden. Een hoop ouders gebruiken de Deluxe nog langer dan de 9 maanden-grens, omdat je de onderkant los kunt maken en zo meer lengte/ruimte kunt creëren. Sleepyhead™ was ontwikkeld om de baarmoeder te imiteren, dus hoe ‘strakker’ , hoe beter het werkt; het schept een veilige ondersteuning voor kleinere baby’s en is ook beter voor wanneer de baby op zijn/haar buikje ligt.

6. Wanneer gebruik ik de clips op de Sleepyhead™ Grand?

De clips aan het voeteneinde zijn bedoeld om de Grand makkelijker te transporteren, op te bergen en voor meer beenruimte.

7. De maten van de Sleepyhead™

Het Deluxe-nestje is 45 cm breed, 15 cm hoog en 75-85 cm lang (clips dicht-open). De afmetingen van de Grand zijn 60 cm breed, 25 cm hoog en 100-125 cm lang (clips dicht-open).

8. Is de Sleepyhead™ geschikt voor wiegjes en ledikantjes?

Ja, zowel de Sleepyhead™ Deluxe en de Sleepyhead™ Grand kunnen in een wiegje of ledikant worden gebruikt. De Sleepyhead™ Grand kan ook in een kinderbedje of groot bed worden gebruikt zodra het kind minimaal 9 maanden oud is, en het nestje wordt gebruikt op een hoogte, zodat het kind er zelf veilig uit kan.

9. Is de Sleepyhead™ veilig wanneer mijn baby omrolt en kruipt?

Ja, de Sleepyhead™ is getest op luchtdoorlaatbaarheid is 100% ademend. Baby’s zullen in hun slaap bewegen en wanneer ze ouder worden, zullen sommigen liever op hun buik slapen. Terwijl we een sterke voorkeur hebben voor slapen op de rug, is de Sleepyhead™ zodanig 100% ademend ontwikkeld, zodat alle babies een comfortabele houding kunnen aannemen.

10. Helpt de Sleepyhead™ voor huilbabies?

De eerste drie maanden na de geboorte worden vaak het “vierde trimester” genoemd, omdat de baby nog erg moet wennen aan het leven buiten de baarmoeder. Om hen te helpen in deze nieuwe wereld, kunnen ouders dus een baarmoederachtige omgeving nabootsen voor de pasgeborene, waarbij ook een huilbaby baat bij heeft. De Sleepyhead™ werd speciaal ontworpen om de baarmoeder na te bootsen; het geeft de baby een veilig, knus en heerlijk comfortabel plekje om te rusten en slapen. Sleepyhead™ heeft ook het perfect micro-klimaat, zodat de temperatuur precies goed is voor baby’s.

11. Kan de Sleepyhead™ worden gebruikt voor samen slapen?

Wij bij Sleepyhead™ begrijpen dat aan de ene kant veel mensen het sterk afwijzen dat baby’s en jonge kinderen met volwassenen bij elkaar in bed slapen, terwijl aan de andere kant – even sterk – er mensen zijn die vinden dat samen slapen een waardevolle en emotionele band schept met hun kind.

De uitvindster (of: ontwikkelaarster) van Sleepyhead™ is een gepassioneerde voorstander van samen slapen en deed dat met haar beide zoontjes toen ze klein waren, met gebruikmaking van het slaapnestje. Wanneer juist gebruikt is de Sleepyhead™ juist veilig om samen te slapen.

Neem daarbij wél de volgende instructies in acht:
De Sleepyhead™ moet altijd in het midden van het bed geplaatst worden (niet aan de zijkanten) en bovenin het bed tijdens het samen slapen.

De Sleepyhead™ en zijn beschermende, dempende zijkanten maken een correcte rugligging makkelijk, en tegelijkertijd voorkomt het dat de baby uit het bed kan rollen, zijn/haar hoofdje kan stoten aan het hoofdeinde, tussen het bed en de muur terechtkomt, of onder de lakens en dekens/dekbed verstrikt raakt. De zijkanten voorkomen ook dat de ouder(s) per ongeluk op hun kindje rollen. De zijkanten zijn ook comfortabel genoeg voor de ouder om haar/zijn arm over te leggen om de baby te strelen en op haar/zijn gemak te stellen.

12. Welke positie is het beste voor mijn baby in de Sleepyhead™?

De baby moet altijd met zijn/haar hoofd naar het hoofdeinde van het nestje worden gelegd, met de voetjes naar het vastgeklikte voeteneinde. Het is ook aan te bevelen het kindje met de voetjes tegen het dichtgeclipte voeteinde te leggen; dit geeft de baby een gevoel van comfort en zekerheid. Het voorkomt daarmee ook dat de baby zich naar beneden wringt. Wanneer de baby groeit, kan hij/zij steeds hoger in het nestje worden gelegd. Uiteindelijk, wanneer de baby groot en lang genoeg is, kan de gesp worden losgemaakt. Wanneer je wilt samen slapen met het nestje, zorg er dan voor dat het nestje goed in het bed wordt gelegd en ook dat er geen dekens, dekbed, sprei of kussens in de buurt van het nestje liggen – deze kunnen een risico voor de baby vormen. Het meest ideale is dat iedere ouder zijn eigen dekbed of deken gebruikt in plaats van een tweepersoonsdekbed, dit om te voorkomen dat een van de ouders die per ongeluk over het nestje en de baby heentrekt.

13. Welke veiligheidsmaatregelen moet ik in acht nemen bij het gebruik van samen slapen met peuter of kleuter?

Verwijder alle knuffels en speeltjes. Haal overtollig beddengoed weg, zoals toppers en kussens. Nooit een peuter of kleuter op een waterbed leggen. Alleen samen slapen met een goed gezonde ouder, één die makkelijk wakker wordt. Plaats een peuter of kleuter met gezicht naar boven en in het midden van het nestje. Wees er zeker van dat er geen gordijnkoordjes of iets dergelijks vanuit het bed bereikbaar zijn. Vermijd het samen slapen met een andere peuter, kleuter of kind. Sta geen huisdieren toe in het bed. Een ouder met zwaar overgewicht (obese) moet samen slapen met een baby vermijden.

14. Vanaf welke leeftijd kan mijn kind in de Sleepyhead™ Grand slapen?

Wanneer je kind ongeveer 9 maanden oud is, afhankelijk van lengte en gewicht, kan het beginnen te slapen in de Sleepyhead™ Grand. Houd er wel rekening mee dat het kind veilig en op eigen kracht uit de Grand en zijn/haar bed kan komen; uiteraard dus niet in een hoogslaper.

15. Kan ik met de baby in de Sleepyhead™ rondlopen?

NEE, de Sleepyhead™ babynestjes zijn hier niet voor gemaakt of geschikt. Ze zijn makkelijk te dragen, maar alleen zonder baby. Dus wanneer je naar een andere kamer wil, eerst je kindje uit het nestje halen.

16. Waar kan ik de Sleepyhead™ gebruiken?

De Sleepyhead™ mag alleen gebruikt worden op een stabiele ondergrond en nooit op een verhoogde ondergrond (tafel, bureau). Nu we het er toch over hebben: laat je baby NOOIT zonder toezicht op iedere vorm van verhoogde ondergrond – ook niet op de commode of op een bank. De Sleepyhead™ dient altijd geplaatst te worden op een stevige matras wanneer de baby gaat slapen. De Sleepyhead™ mag gebruikt worden op houten of tegelvloeren, maar alleen voor een korte duur, dus voor langere periodes, altijd bovenop een matras of iets dergelijks.

17. Kunnen tweelingen de Sleepyhead™ gebruiken?

Ja, onder goed toezicht mag een pasgeboren tweeling samen in de Sleepyhead™ Deluxe. Omdat een pasgeboren tweeling vaker een lager geboortegewicht heeft dan een eenling, is er genoeg ruimte voor hen om hier samen in te liggen, hetgeen ook goed is voor een tweeling – graag samenzijn en interactie. Wanneer de tweeling groter wordt, dan wordt het tijd voor nog een extra Deluxe. Het Grand nestje is écht alleen geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden, en is niet geschikt voor een tweeling.

18. Hoe gebruik ik de Sleepyhead™ voor op de buik liggen?

Leg de baby in de Sleepyhead™ met de ronde stootrand onder baby’s borst en okseltjes, met de armpjes naar voren. In deze positie kunnen ze goed spelen en rondkijken. Leg een groot kartonnen boek open voor je baby, of plaats een favoriet speeltje binnen bereik. Baby’s zullen proberen alles binnen bereik te grijpen, wat dan weer zorgt voor gewicht verplaatsing, strekken en ontwikkelt ook de fijne motoriek. Laat een baby die op deze manier op zijn/haar buikje ligt, nooit alleen, maar blijf erbij. Mocht baby in slaap vallen, leg hem/haar weer terug in het nestje, zodat hij/zij kan verder slapen.

19 Wat is de schrik (Moro) reflex, en hoe helpt de Sleepyhead™ hierbij?

De schrikreflex, ook wel Moro-reflex (genoemd naar de Duitse kinderarts Ernst Moro) is een natuurlijke reflex van baby’s vanaf de geboorte tot 6 maanden. De schrikreflex kan soms maar een paar seconden duren, maar sommige baby’s schrikken zichzelf wakker tijdens hun slaap. Dankzij de unieke vorm, de zijkanten en het dempende effect van het Sleepyhead™ babynestje wordt voorkomen dat de baby wakker wordt van deze schrikreflex. Daardoor krijgt de baby vaker een ononderbroken slaap in de Sleepyhead™ in vergelijking met wiegjes en ledikantjes.

Care

1. Hoe reis ik met de Sleepyhead™?

De Sleepyhead™ is een ideale reisgenoot voor moeders (en vaders) met babies en kleuters, omdat het de vertrouwde omgeving van hun comfortabele bed in een nieuwe omgeving nabootst. Behoudt alsjeblieft de plastic tas. De Sleepyhead™ kan makkelijk ingecheckt worden als bagage, maar sommige ouders vinden het fijn om het nestje mee te nemen en te gebruiken in het vliegtuig. Met de Sleepyhead™ bij je hoef je je baby niet naar de hotelkamer te brengen voor het middagdutje. Veel moeders laten ons weten dat het heerlijk is dat hun kleintje lekker uitrust, terwijl zij relaxen onder de parasol op het strand of aan het zwembad.

2. Kan de Sleepyhead™ gebruikt worden op een watervast laken of watermatras?

Wij bevelen het niet aan om de Sleepyhead™ op een waterafstotend laken of –watermatras te leggen. Sterker nog, we raden het gebruik op alle waterafstotende materialen af.

Al onze materialen zijn ademend, maar wanneer ze op iets worden geplaatst dat geen lucht door laat, zoals een waterafstotend laken of watermatras, verhoogt het risico van oververhitting alsmede microbiële opbouw. Oververhitting moet niet licht worden opgevat, omdat het wordt gelinkt aan wiegendood.

We hebben afgezien van het gebruik van anti-stofmijt, antischimmel en antibacteriële chemicaliën bij de vulmaterialen, het is daarom belangrijk om het nestje droog, schoon en goed geventileerd te houden. Belangrijk is om hoge vochtigheid en slecht geventileerde onderdelen of ruimtes te vermijden. Zoals ieder ander stuk beddengoed, is het ook hier belangrijk dat zowel de hoes als binnenwerk 100% droog zijn na het wassen, alsook voor gebruik of opbergen. Ook van belang is vóór gebruik van je Sleepyhead™ het karton te verwijderen welke onder het matrasje ligt.

3. Wat doe ik met het stuk karton?

Zodra je je Sleepyhead™ ontvangen hebt, alsjeblieft het stuk karton dat onder het matrasje ligt, verwijderen voor gebruik. Het karton is daar geplaatst om tijdens het vervoer zijn vorm te behouden. Je kunt het karton voor later bewaren wanneer je op reis gaat, of wanneer je hem voor langere tijd opbergt, zodat het nestje zijn vorm behoudt.

4. Hoe moet ik de Sleepyhead™ wassen?

Dankzij de kinderveilige ritsen die om de Sleepyhead™ zitten, is de hoes makkelijk te verwijderen, zodat je hem makkelijk kunt wassen. Alle hoezen kunnen in de wasmachine. Was met dezelfde kleuren en doe de hoes in een waszak. Wij bevelen een wasmiddel zonder bleekmiddel aan. Naar de stomerij brengen is mogelijk, maar niet noodzakelijk. Voor behoud van ons milieu raden we dit niet aan. Het zachte gedeelte van de matras moet met de hand gewassen worden. De stootrand behoeft zelden gewassen te worden; schudden, uitkloppen en ventileren is veelal voldoende. Als je tóch de stootrand wilt wassen, gebruik dan in ieder geval een waszak. Wanneer nat, de stootrand op lage of medium stand centrifugeren. Dan opschudden met de hand en in vorm brengen. Als het toch nog ietwat vochtig is, dan plat laten drogen.

5. Moet ik de Sleepyhead™ voor gebruik wassen?

Het is niet nodig het nestje voor gebruik te wassen. Alle materialen zijn al tijdens het productieproces gewassen. Over het algemeen volstaat het alleen de hoes na gebruik te wassen. En meestal is het genoeg de stootrand en het matrasje te luchten. Milieuvriendelijk en het zal de levensduur van de vullingen verlengen. Mocht je een hoop ongelukjes hebben, dan raden we aan om een dun hydrofiele doek onder je baby te leggen. Dat behoedt je voor nachtelijke hoes verschoningen.

6. Hoe zorg ik voor de hoes?

De hoes is gemaakt van 100% katoen. Zoals ieder ander onderdeel van het nestje is ook de katoenen hoes streng getest en vrij van schadelijke stoffen.

In tegenstelling tot synthetische vezels, zullen alle natuurlijke vezels een beetje krimpen na de eerste keer wassen. Maar dankzij de speciale afwerking en voorwasprocedures, hebben we het krimpen tot 2,5-3% kunnen reduceren. Deze krimp is in acht genomen bij het knippen en naaien van de hoezen. Echter, als de hoes in té heet water wordt gewassen, te hoog gecentrifugeerd of “blitz gedroogd” (op een warme radiator of iets dergelijks), dan bestaat het risico van afbreuk aan de pasvorm, omdat dan de krimp meer dan 3% kan zijn.

7. Kan ik een vervangende hoes kopen?

Jazeker, een hoop ouders vinden het geweldig hun hoezen te veranderen!

De Sleepyhead™-nestjes zijn functioneel en stijlvol. We hebben een hoop prachtige hoezen, zoals de zebraprint, de visgraat, jungle, bloemen en grafische prints. Ook babies houden van een verandering van omgeving.

8. Waarom zijn de hoezen zo klein?

LHet ontwerp van de Deluxe-hoes was om een robuust en stevig nestje te creëren. Ten eerste moet de stootrand stevig genoeg zijn om te voorkomen dat kindjes eruit rollen, maar ook om te voorkomen dat volwassenen op het kindje rollen wanneer ze samen slapen.

Ook moet de stootrand stevig genoeg zijn wanneer de baby op zijn buik speelt. Tot slot – de luchtdoorlaatbaarheidstest daargelaten – wilden we alle ouders de fysieke (in andere woorden zichtbaar en tastbaar) zekerheid geven dat de stootrand veilig is en dat er absoluut geen risico op verstikking is. Met andere woorden: we ontwierpen een nestje met een stevige stootrand. Daarom is de pasvorm van de hoes opzettelijk strak. De dichtheid van de stootrand van de Grand is wezenlijk lager. Een ouder kind kan de zijkanten gebruiken als een kussen, zo hij/zij dat wil. Vandaar de zachtere stootrand.

9. Hoe verwissel ik de hoes?

Wanneer je de hoes er terug om wilt doen, zal je zien dat de stootranden langer zijn. Je moet dus stevig duwen om de stootranden er weer in terug te krijgen. Zorg ervoor dat je dit zo gelijkmatig mogelijk doet. Om de rits makkelijk weer dicht te krijgen, is het van belang dat je vooraf de stukken stof naast de rits alvast bij elkaar houdt. Dan je wijsvinger onder en je duim bovenop de schuif, om te voorkomen dat de fijne stof van de stootrand tussen de rits komt. De bovenste laag van de stootrand is een dun non-woven, uitgezocht voor zijn grote luchtdoorlaatbaarheid en het niet vasthouden van warmte.

Als je dit eenmaal een paar keer hebt gedaan, gaat het je steeds makkelijker af.

10. Hoe onderhoud ik het matrasje?

Vermijd te allen tijde het vouwen en kreuken van het matrasje. Duw het nestje niet in smalle ruimtes, zoals een smal wiegje of in wandelwagens. Ook raden we ten sterkste af het in de wasmachine te wassen en te centrifugeren; het kan onherstelbare vouwen en kreuken van het matrasje veroorzaken.

11. Kan ik de reserve onderdelen kopen?

Ja, je kan reserve onderdelen kopen. Bijvoorbeeld een reserve-matrasje of reserve-stootrand voor zowel de Grand als de Deluxe-nestjes.

Design & Background

1. Van welke materialen wordt de Sleepyhead™ gemaakt?

Alle materialen die gebruikt worden voor zowel de Grand en de Deluxe-nestjes zijn ademend en wasbaar, dus hygiënisch. Sleepyhead™ biedt een perfect microklimaat met goede luchtdoorlaatbaarheid. Alle vulmaterialen hebben hygiënische en niet giftige eigenschappen en komen van wereld leidende leveranciers. Alle vezelcomposities zijn uitgezocht om een optimaal microklimaat te bieden.

2. Kunt u uitleggen wat u bedoelt met microklimaat?

De materialen worden geselecteerd op het niet vasthouden van warmte. De luchtdoorlaatbaarheid van alle gecombineerde materialen voor dit ontwerp zijn uitstekend en we zorgen ervoor dat er geen waterafstotende lagen in het nestje gebruikt worden.

Wanneer de baby juist is gekleed (naar gelang de kamertemperatuur), zal het niet te warm worden in de Sleepyhead™ , omdat de lucht door het nestje heen kan en geen warmte vasthoudt. Echter, wanneer de kamer te warm is, zal de baby ook te warm worden, of hij/zij nu in een Sleepyhead™ -nestje, een rieten mandje of wieg ligt.

3. Is Sleepyhead™ ademend voor de baby?

Het Deluxe-nestje is ontworpen met luchtdoorlaatbaarheid als belangrijkste item, zodat het baby’s gezichtje (mond en neus) relatief hoog is in verhouding tot de randen. De randen zijn laag en rond. Wanneer de baby in de juiste positie in het nestje ligt, i.e. op zijn/haar rug, ademt hij/zij zogezegd in de open lucht. Het ontwerp is zo gemaakt dat rekening is gehouden dat de gebruikte lucht (adem, kooldioxide) niet kan worden vastgehouden. In tegenstelling tot andere wiegjes of mandjes, is de binnenkant van het Sleepyhead™-nestje zodanig ontworpen dat de maximale luchtdoorlaatbaarheid wordt bereikt.

4. Wat verstaan jullie onder luchtdoorlaatbaarheid

Al onze nestjes voldoen aan de Britse eis voor luchtdoorlaatbaarheid voor kinderkussens, BS4578. Deze eis is het resultaat van een doel om een British Standard specificatie te maken voor een kussen welke met een gerust hart kan worden gebruikt in wiegjes, kinderwagens enz.

Het BSI Committee for Nursery Bedding heeft een ieder benaderd die kon bijdragen aan het oplossen van het probleem van een British Standard veilig kussen, en de inlichtingen behelsden ook het consulteren van fysiologen over het ademen van jonge kinderen (hoeveelheid en stroomsnelheid van lucht, lichamelijke en andere effecten wanneer de luchtstroom beperkt wordt, etc.).

Deze test is ontworpen om de effecten te kopiëren wanneer een baby zijn/haar mondje op of tegen een voorwerp aan doet, en hoe makkelijk hij/zij door dit voorwerp kan ademhalen. Het meet de druk (in mmH2O) die nodig is om 12 liter lucht per minuut door het voorwerp te laten gaan (hetgeen gelijk staat aan hoeveel en hoe een baby ademt). Luchtdoorlaatbaarheidseisen werden alleen voor kinderkussens gemaakt, maar wij besloten deze eisen ook te gebruiken voor onze nestjes. Wij, van Sleepyhead™ doen altijd onze uiterste best om boven en verder dan onze doelstelling te gaan, zeker als het gaat om de hoogste kwaliteitseisen.

5. Waar wordt de Sleepyhead™ gemaakt?

De fabriek waar de nestjes worden gemaakt staat in een schilderachtig Europees stadje. Er zijn meer dan 30 werknemers die zich dagelijks wijden aan het maken van de Sleepyhead™-nestjes. Deze getalenteerde vaklieden zijn trots op hun vakmanschap en met veel zorg en expertise wordt ieder Sleepyhead™-nestje met de hand vervaardigd

6. Hoe kwamen we tot deze waarde?

Het is onze missie om producten te creëren welke ongeëvenaard zijn in multifunctionaliteit, materiaalkeuze, uitstekend vakmanschap en veiligheidsmaatregelen. In feite is het Sleepyhead™-team verder gegaan dan de wettelijke bepalingen voor veiligheidstesten voorschrijven.

Veel aandacht voor detail is ook gegaan naar het ontwerp en kosten van onze reserve-hoezen. Het is belangrijk te weten dat de hoes uit één stuk bestaat welke perfect past en een aantal extra’s omvat zoals het borduren, de ritsen, de draaghengsels, de banden en gespen. Al deze details moeten zorgvuldig worden herhaald op iedere individuele hoes. Er zit veel meer werk aan onze hoezen dan aan een doorsnee kussensloop.

Sleepyhead™ is zeer veelzijdig, je kunt er zeker van zijn dat je niet meerdere producten nodig hebt.

Sleepyhead™ is hypoallergeen en machine-wasbaar. Sleepyhead™ is ontworpen in Zweden met liefde en belichaamt Scandinavisch design op zijn best. Al onze producten worden in Europa vervaardigd, onder strenge EU-regels, die zeer hoge eisen en extreme veiligheid garanderen. Sleepyhead™ maakt het leven voor ouders makkelijker – en daar kan geen prijs tegenop.