Oei ik groei mama Esther blogt over Sleepyhead

Oei ik groei mama Esther blogt over Sleepyhead:

De eerste tip die ik kreeg van één van mijn vriendinnen die al trotse moeder is, was de Sleepyhead. Ze zei letterlijk tegen me: “Die moét je hebben!”. Ik twijfelde dus ook geen moment toen ik de Sleepyhead mocht uittesten voor Oei, ik groei!

Sleepyhead is over komen waaien uit Zweden. In Amerika heet het overigens geen Sleepyhead, maar DockaTot. De powervrouw achter Sleepyhead Benelux heeft dit product naar Nederland gehaald, omdat ze zelf een zoontje had die erg slecht sliep, totdat ze Sleepyhead ontdekte. Ineens sliep haar kleine!
‘Hoera!’ dus voor alle moeders in de Benelux, want nu is dit geweldige nestje ook hier te verkrijgen.

Het nestje is geheel veilig voor je baby. Hij/zij kan er vanaf de geboorte t/m acht maanden heerlijk in liggen. Je kunt de Sleepyhead gebruiken als bedverkleiner, reismaatje of gewoon om in te ‘chillen’. Als jij bijvoorbeeld aan het genieten bent van een warme douche kun je je baby op de grond in de Sleepyhead liggen. Je baby is dan dicht bij je, ziet en hoort jou en ligt comfortabel. Door de opstaande randen van het nestje voelt de baby zich geborgen.

Lees Esther haar gehele blog hier!

Geef een reactie