Shirley Visser van MommyHood blogt over onze nieuwe prints!

De Sleepyhead is ons favoriete product in huis voor Maddox. Hij slaapt erin in zijn eigen bed, hij slaapt erin als hij tussen ons in belandt, hij slaapt erin op de bank en hij ligt er ook gewoon in als ik even mijn handen vrij wil hebben. Niet zo gek dus, dat ‘ie ook meeging tijdens ons weekje Center Parcs. Met de bijbehorende on the go-hoes vervoerden we hem veilig naar België en kon Maddox er daar ook in slapen en liggen. Een absolute musthave voor ons en zeker voor andere ouders. Ik zou niet meer zonder kunnen en vind het jammer dat ik het tijdens de babyperiode van Skyler nog niet ontdekt had.

Tijdens de Kind & Jugend beurs in Keulen zijn er nieuwe prints gelanceerd om de Sleepyhead nóg leuker te maken. Een standaard witte hoes is namelijk prima, maar een printje maakt het geheel wat fleuriger. De hoezen zijn makkelijk te verwisselen en te wassen. Het is dan ook zeker fijn om een extra hoes aan te schaffen als je net als ik absoluut niet zonder het nestje kunt. Kan de één gewassen worden en kan een er een schone omheen. Er waren al flink wat leuke prints op de markt voor zowel de Deluxe als de Grande, maar daar komen nu nog wat mooie hoezen bij.

Als je een Sleepyhead aanschaft krijg je er al eentje met hoes. Andere hoezen shop je er heel gemakkelijk bij. Ik ga jullie nu de nieuwste prints laten zien, voor zowel de Deluxe (tot een maand of acht) als de Grand (tot zo’n 3 jaar). Kijk mee! De hoezen zijn verkrijgbaar vanaf eind oktober/begin november. Let er wel op: sommige hoezen gaan los verkrijgbaar zijn; anderen alleen in combinatie met het babynestje. Welke is jouw favoriet?

ZIE DE NIEUWE PRINTS EN LEES HET ARTIKEL HIER!

Geef een reactie