Sleepyhead: Handy of Trendy?

De Sleepyhead, ik had er nog nooit van gehoord. Had je mij alleen het product laten zien, dan had ik mij wellicht ook nog afgevraagd waar het voor diende. Net als vele klanten bij ons in de winkel trouwens. Ze lopen er langs, kijken er vragend naar en dan komt ie: ‘Wat is dit voor opgeblazen aankleedkussen?’ ‘Is dit voor de hond?’ Dit laatste is natuurlijk heel onlogisch in een babyboetiek, maar geloof me, deze vraag krijgen we echt! Maar gelukkig zijn er daarnaast heel veel mensen die wel al bekend zijn met de Sleepyhead en er zelfs speciaal voor naar onze winkel komen….

En wat was en ben ik er blij mee! Mijn zoontje vindt de Sleepyhead echt heerlijk! Hij slaapt er zo goed en rustig in. Ik had het echt wel vanaf dag 1 willen hebben! Ik nam hem ook regelmatig mee als we ergens op visite gingen. Ik legde hem bijvoorbeeld op de bank bij mijn ouders. Hij sliep er dan rustig in en ik wist zeker dat ie niet van de bank zou rollen. Inmiddels is hij al 10 maanden en hij slaapt er nog in! Maar het is natuurlijk maar een klein aziaatje he?! De meeste Nederlandse baby’s zijn er echt wel (veel) eerder uitgegroeid! Ik kan me heel goed voorstellen dat je bij goede ervaringen overgaat op de Sleepyhead Grand. Mijn dochter is jaloers op het lekkere zachte bedje van haar broertje en gaat er soms even zelf in liggen om te chillen.

LEES HET HELE ARTIKEL HIER!

Geef een reactie