Sleepyhead “veilig” volgens Oei ik Groei

De afgelopen weken hebben wij de Sleepyhead getest en met veel plezier! Tim slaapt er iedere nacht in, bij ons in bed. Dit geeft me een veiliger gevoel dan wanneer hij gewoon los in bed zou liggen. Bovendien is het erg makkelijk met het voeden. We nemen de Sleepyhead ook overal mee naartoe. Makkelijk, want zo heb je je bedje, ligplekje en aankleedkussen (!) in een bij je. Kortom, ik ben echt reuze enthousiast en de Sleepyhead is echt zo’n product waarvan je je afvraagt waarom niet iedereen er een heeft en dit niet al veel en veel eerder uitgevonden is.

De Sleepyhead is zo ideaal dat ik me nu al zorgen begin te maken dat Tim er binnenkort niet meer in gaat passen (Tim is nu bijna twee maanden). Wellicht zijn die zorgen overbodig en lukt het dan ook nog perfect, dat weet ik nu nog niet.

Wat een geweldig product. Deze zou ik aan alle jonge ouders aanraden.

Tijdens mijn zwangerschap had ik een romantisch plaatje voor ogen dat we op zondagochtend lekker met zijn drietjes in bed zou liggen. Al vlot hoorde ik dat dat erg gevaarlijk zou zijn voor de baby. Je zou over je kindje kunnen rollen of hij kan onder het dekbed terecht komen.

Dankzij de sleepyhead kunnen we dat toch doen. Hij ligt in een soort veiligheidsband. Zodat wij er niet over heen kunnen rollen en hij kan zelf niet verplaatsen in het bed. We liggen nu regelmatig samen in bed te knuffelen en te genieten aan onze zoon maar dan op een veilige manier. Vooral het gevoel dat het veilig is zorgt ervoor dat je echt kunt genieten.

Ook is hij erg praktisch in gebruik. Hij is licht en makkelijk te vervoeren. We nemen hem dus ook regelmatig mee op bezoek naar mensen. Dan kan hij overal veilig slapen of gewoon lekker erbij liggen.

Als je met de auto ergens naar toe gaat heb je vaak een MaxiCosie mee maar daar mag hij niet te lang in liggen. Ook dan is de Sleepyhead super handig.

Geef een reactie